Lapin Putkimestarit Oy – Lappilainen mestariteos

Lapista lappilaisille

Lapin Putkimestarit Oy on vuonna 2012 Kemijärveläisen Toni Lehtolan perustama LVI urakointiin erikoistunut yritys. LPM Oy suorittaa Lapin alueella perinteisen LVI -urakoinnin lisäksi energiatehokkaita lämmitysratkaisuja saneeraus -ja uudiskohteisiin. Lapin Putkimestarit Oy edustaa sekä vakaata ammattitaitoa että uusinta ja moderneinta osaamista.

”Avaimet käteen”-urakointia niin talotekniikan kuin myös muun rakentamisen osalta”

Lapin Putkimestarit Oy:n toimintaa on kehitetty vuosivuodelta ja työskentelyn tehokkuus ja asiakaspalvelu onkin hiottu parhaimmilleen yhdessä yhteistyökumppaneilta ja asiakkailta saadun palautteen siivittämänä.
Tarjoammekin nykyisin asiakkallemme myös kokonaisvaltaista avaimet käteen urakointia jossa vastaamme kaikkeen rakentamiseen ja remontointiin liittyvästä urakoinnista. 

Toiminta-ajatuksenamme on tarjota parasta ja laadukkainta LVI-palvelua Lapissa. Asiantuntemus, palvelun saatavuus ja paikallisuus voidaan nostaa tärkeimmiksi arvoiksemme. 

Mestarit kumppanina

Putkimestarit Oy on erikostunut taloyhtiöiden käyttövesi-,viemäri- ja lämpöjohtosaneerauksiin ja uudisrakentamiseen.

Aktiivinen yhteistyö rakennuttajakonsulttien, suunnittelijoiden ja valvojien kanssa ovat johtaneet jatkuvaan kehitykseen työtapojen sekä hankkeiden toteuttamisessa. 

Vastakkainasettelun puuttuminen työmailta jättää tilaa luovillekin ratkaisuille, jolloin hankalatkin tilanteet saadaan ratkaistua tavalla jolla projektin lopputuloksen korkea laatu on taattu. Verkostoitumisen näkökulmasta tärkeimpinä kontakteina pidämme paikallisia LVI-suunnittelutoimistoja, jotka välittävät tiedot varteenotettavista urakoitsijoista taloyhtiöille sekä yksityis- ja yritysasiakkailleen. Yhteistyökumppaneistamme tärkein onkin toimitusjohtajamme veljen Tero Lehtolan luotsaama insinööritoimisto Lappialämpö Oy.

Putkimestareiden vahvuuksina ovat vahvat omavalvontajärjestelmät, jotka varmistavat että työt valmistuvat ripeästi, siististi ja ajallaan vuodenajasta riippumatta. Vuoteen 2021 mennessä yritys on ansainnut asemansa urakointipiireissä Lapissa. Liikevaihto on kasvanut tasaisesti, mutta huomattavin harppauksin vuosi vuodelta. Yrityksen johdon sekä työntekijöiden ammattitaito on huomioitu ja tarjouspyyntöjen määrä on kasvanut tasaisesti.

2014

2016

2018

2019

2020

Liikevaihto ja sen kehitys (/tuhat €)

Lapin Putkimestarit Oy

040 709 9258

Vasaratie 7

Rovaniemi

toni.lehtola@lapinputkimestarit.fi